Open from 11h to 23h
(closed on Sunday and Monday)
Kitchen from 12h to 14h and from
18h to 20h (winter) or 18h to 21h (summer)
OUR MENU
Soep van de dag 5
met brood van de Open Bakker, heel de dag
Veggie lasagne 13
groentjes, ricotta en feta
Spaghetti bolognese klein 9
huisgemaakt à la GG groot 13
Tagliatelle met huisgemaakte pesto 15
met geroosterde kerstomaten en noten
Quiche veggie 15
van Den Travak met slaatje
Quiche vis 16
van Den Travak met slaatje
Taco's veggie 13
met zure room, brocamole* of pikante saus en slaatje
Taco's kip 15
met zure room, brocamole* of pikante saus en slaatje
Salade geitenkaas 15
met rode konfijt en tijmsiroop van Siddartha
Toast champignon 13
met oesterzwammen en slaatje
Huisgemaakte falafel met seizoendip 18
geserveerd met slaatje
Croque monsieur 7
met brood van de Open Bakker & slaatje
Croque Coop 10
met brood van de Open Bakker,
geroosterde groenten, brocamole* & slaatje
* Brocamole is guacamole op basis van broccoli
Uit liefde voor duurzaamheid
zout
Tortilla chips met brocamole* 6
Tortilla chips met pikante saus 6
Yuca chips zout 3
Yuca chips paprika 3
Gemarineerde olijfjes 5
Kaas met mosterd 5
Bierplankje van Kortom Leuven 10
zoet
Gebak van de dag 5
Zie koelkast of bord
Muffin vanille 3,5
Muffin chocolade 3,5
Moelleux 4,5
Moelleux met ijs 6,5
Kinderijsje 1 bol 3
Kinderijsje 2 bollen 4,5
Coupe bosbessencoulis 7,5
Coupe brésilienne 7,5
Coupe dame blanche 7,5
wit
Oxfam Sauvignon Blanc 3,7
fles 18
Chardonnay 5
fles 25
rood
Vidseca 3,7
fles 18
Campesino Cabernet 5
fles 25
rosé
Oxfam Koopmanskloof 3,7
fles 18
bosbessenwijn
glas 4,6
fles 25
schuimwijn
Oxfam Sensus Extra Brut 5,5
fles 29
sterk
Rum Varadero 7
Pisco Chileno 7